YhteystiedotSatu Mannila & Marko Hakki
Kemi, Finland
p. 0449298927

email: marko.hakki@elisanet.fi

Uutiset

20.7.2016
Kerttu oli valitettavasti tyhjä eli pentuja ei ole nyt tulossa. Seuraavat suunnitelmat ensi kesälle.


21.6.2016
KERTTU On nyt tänään astutettu onnistuneesti ensimmäisen kerran. Nyt vain peukut pystyyn että kaikki onnistuu!!! 19.7. on 28vrk täynnä ja silloin menemme ultraan ja saamme tietää onko astutus onnistunut. Lisää infoa sen jälkeen.

7.6.2016
Meillä alkoi juoksut joten tarkoituksena olisi narttu astuttaa tähän juoksuun.

7.6.2016
Pentue suunnitteilla syksylle 2016 !!!23.01.2014
Etsitään yhteistyökykyisiä sijotuskoteja narttu ja urospennuille. Sijoituskodin tulee olla max 100km etäisyydellä. Sijoitussopimus tehdään kennelliiton hyväksymällä sijoitussopimuksella. Sijotettavista koirista voi kysellä joko sähköpostilla tai soittamalla.


18.7.2013 Syntyi 6 Urosta 6 Narttua. Kaikki pennut löytäneet hyvät kodit!

09.12.2012
Chistoso Barracuda "Lyyli", KV näyttely
Voittaja/Winner 2012
VAL-ERI, VAK1, SA, PN1, ROP, CACIB, VOITTAJA -12

4.7.2012 Uudet kotisivut avattu! Tervetuloa!

Meistä-About us

Olemme ihan tavallinen lapsiperhe Pohjois-Suomesta, Kemistä. Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi lapset. Asumme rivitalossa missä on aidattu takapiha.
Kasvatamme Canarioita pienimuotoisesti ja jalostukseen käytettävät koirat ovat terveitä ja kaikin puolin rodunomaisia rotunsa edustajia.

Olemme Kennelliiton sitomuskasvattajia ja kasvattamamme rodun rotujärjestön jäseniä. Kasvattajakurssin kävimme Tammikuussa 2012 ja Finndocan´s kennelnimen saimme samana vuonna.
A- pentueemme syntyi Helmikuussa 2012, 9 brindleä palleroa, 3 urosta ja 6 narttua. Kaikki saivat hyvät ja rakastavat kodit.

Minun elämääni on kuulunut useampikin ja useamman rotuinen koira, Tiibetinspanieli, Rottweiler ja Kultainen noutaja mutta miehelleni Lyyli on ensimmäinen oma koira.
Ensimmäisen kosketuksen Dogo Canarioon saimme Lyylin veljen muodossa joka asuu tässä ihan lähellä. Ihailimme koiraa aina kun näimme sen lenkillä omistajansa kanssa. Ja niin saimme tietää ensimmäisen kerran rodusta.
Sitten alkoikin perehtyminen rotuun ja mitä enemmän siitä luin ja tietoa hankin niin rodusta kuin sen kasvatuksesta ja koulutuksesta sitä enemmän rotuun ihastuin ja niin syntyi päätös ottaa meille tämä UPEA koira. Ja niin kesällä 2009 auton nokka kääntyi kohti Tuusulaa ja Chistoso kenneliä hakemaan meidän pikku karvaturria.
Päätöstä ottaa tämän rotuinen koira ei ole tarvinnut katua. Lyylin myötä olemme menettäneet sydämen tälle rodulle ja olemme aina vain varmempia että olemme valinneet oikein.

Näyttelymenestystä on tullut Lyylin kanssa reissatessa näyttelyissä. Lyylistä tuli muotovalio kesällä 2011. Lyyli on ensimmäinen Canario Suomessa joka on voittanut muotovalion tittelin.

Vuonna 2011 kesällä meille rantautui Puolasta uroksemme Hagar Nuestra Sangre, jonka valitettavasti jouduimme poistamaan jalostuskäytöstä koska ei vastannut meidän kriteerejä jalostuskoiralle.
2012 syksyllä joukkojamme vahvistaa vielä Unkarista saapuva narttu El Diablo De Lucia Calista ja Puolasta saapuva poika Jabba Nuestra Sangre.

Lopuksi vielä IHANIMMAT kiitokset “omalle” kasvattajalle Marialle tästä upeasta koirasta ja Piialle Brave Strong kenneliin jotka ovat aina ystävälliseti vastailleet kysymyksiin ja olleet muutenkin avuliaita matkan varrella. KIITOKSET TEILLE!!

-Satu & Marko- :)
satuboss.jpg